Archive for juli, 2011

Se vores artikel om hvorvidt man skal vælge et online-regnskabsprogram eller et regnskabsprogram installeret på sin egen computer: http://regnskab-software.dk/online-regnskabsprogram-vs-installeret-regnskabsprogram  

Deadline for Indberetning af kvartalsmoms for 2. kvartal 2011 er 17. august 2011 Deadline for indberetning af halvårsmoms for 1 halvår af 2011 er 1. september 2011 Se detaljer for indberetning på http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1868523 På www.web-regnskab.dk som er et online regnskabs-program er det let at udarbejde sin moms. Alt ordnes fra sin browser.

Vi henviser til at det nu er blevet muligt at lave en regnskabsopstilling via excel makroer og dermed spare meget på revisor regningen www.regnskabsopstilling.dk Et absolut spændende alternativ hvis man har en dyr revisor.

Online Regnskab-Software / Regnskabsprogram Der er mange forskellige Online Regnskabs software på markedet, også kaldet Online Regnskabsprogrammer. Søger du et let og billigt online regnskabsprogram kan du med fordel tage et kig på www.web-regnskab.dk hvori du både kan bogføre og sende PDF faktura per email og meget mere. God fornøjelse med dit nye Online Regnskabsprogram


Regnskab-Software

Vi er glade for at byde dig velkommen til denne side, der er dedikeret til Regnskabs Software / Regnskabsprogrammer. Der er gode ideer til hvad du skal overveje ved valg af Regnskabs-Software.

Photostream