Kreditormodul

In: Regnskabsprogram

17 nov 2016

Et kreditor modul bruges af de fleste mere komplekse virksomheder med mange leverandør fakturaer. De fleste mindre virksomheder som modtager regninger – ligger dem i en stak og betaler dem når de forfalder.
Det er relativt let at overskue når man kun har 1-2 fakturaer om ugen. I takt med ens virksomhed bliver mere kompleks bliver det sværere og sværere at holde styr med:

– Hvornår fakturaerne skal betales (forfaldsdato)
– Skal de modtagne faktura udlignes mod nogle modtagne kreditnotaer
– Hvilke af de modtagne fakturaer er allerede betalt. Især hvis man har en som modtager fakturaen og en anden som betaler dem – kan man pludselig glemme at betale fakturaerne med rykkere og renteopkrævning til følge. Endnu værre kan det dog gå hvis man kommer til at betale en faktura flere gang uden at man selv opdager det.

Med et kreditormodul undgår man disse slags problemer. I det online regnskabsprogram kaldet regnskab-plus er der bygget et kreditormodul hvor alle ovenstående problemer undgås.

En række fordele ved at bruge et kreditormodul:
– Man kan kun indtaste det samme faktura nummer en gang. Dermed kan man aldrig komme til at betale den samme faktura to gange.
– Man kan på hver kreditor få en overblik over alle skyldige regninger og dermed betale dem i et beløb og derved spare tid.
– Kreditorsystemet holder automatisk øje med hvilke leverandørfakturaer som er forfaldne så man undgår dyre rykkere og renter og irriterende opkald fra sine leverandører.
– Alle betalinger og modtagne leverandør fakturaer bogføres automatisk i ens bogholderi
– Revisorerne elsker at kunne få et overblik over alle ens kreditorer – det gør deres arbejde let og sparer penge på revisor regningen.

Comment Form

Regnskab-Software

Vi er glade for at byde dig velkommen til denne side, der er dedikeret til Regnskabs Software / Regnskabsprogrammer. Der er gode ideer til hvad du skal overveje ved valg af Regnskabs-Software.

Photostream