SKÆVE REGNSKABSÅR I ET REGNSKABSPROGRAM

Der findes mange regnskabsprogrammer til mange formål. En af de ting som kun de bedre og lidt mere komplekse regnskabsprogrammer kan håndtere er skæve regnskabsår.

Et skævt regnskabsår kunne f.eks. løbe fra 1-oktober til 30-september. Det betyder for et regnskabsprogram at det skal kunne operere med dynamiske perioder.

Det er mere komplekst og derfor tilbyder billige regnskabsprogrammer ikke at håndtere dette.

Vi har med www.web-regnskab.dk på trods af at dette er et billigt regnskabsprogram alligevel valgt at dette kan inkludere skæve regnskabsperioder. I programmet kan man således definere præcis den periode man måtte ønske.

For dog at gøre programmet lidt mere simpelt har vi dog måtte begrænse det til at perioden altid skal være 12 måneder.

Første regnskabsår i en skæv regnskabsperiode

Den første regnskabsperiode når man har et ApS eller A/S kan være op til 18 måneder for at gøre det så let som muligt for ejeren af have det korrekte årsafslutningsdato. Således kan man have regnskabsperiode fra 01-10-2010 til 31-12-2011 – men kun det første regnskabsår.

Har man en første regnskabsperiode som er over 12 måneder – og man ønsker at bruge www.web-regnskab.dk så er vores anbefaling at man bogfører de første måneder (som er ud over de 12 måneder) på den første dag i regnskabsperioden – således man holder styr på det. Problemet optræder kun det første år, hvorfor dette derfor er en god praktisk løsning.

Comment Form

Regnskab-Software

Vi er glade for at byde dig velkommen til denne side, der er dedikeret til Regnskabs Software / Regnskabsprogrammer. Der er gode ideer til hvad du skal overveje ved valg af Regnskabs-Software.

Photostream