Online regnskabsprogram vs. installeret regnskabsprogram

Valg af regnskabsprogram

Der kan være mange grunde til at vælge et regnskabsprogram som installeres på computeren og mange grunde til at vælge et online regnskabsprogram. Denne artikel vil give et lille overblik over nogle af de mest anvendte regnskabsprogrammer og hovedargumenterne for at vælge mellem disse to typer regnskabsprogrammer:

Bedste online regnskabsprogrammer til prisen:

1. www.web-regnskab.dk

 – Et billigt, let og brugervenligst onlineregnskabs-program med de nødvendige funktioner. CRM og fakturamodul er indbygget

2. www.e-conomic.dk – Et godt online-regnskabssystem – som dog er lidt “tungt” og noget kompliceret at sætte op

3. www.e-moms.dk – Et godt lille program som har basale funktioner

De bedste regnskabs-programmer som installeres til prisen:

1. www.smart-regnskab.dk – Et meget billigt og brugervenligt program med alle de funktioner som er nødvendige for at kunne afregne moms

2. www.summarum.dk – Et let og brugervenligt program som er lidt dyrere – men også har de basale funktioner

3. www.winfinans.dk – Det dyrere regnskabs-program som har alle funktionerne som er nødvendige – men en lidt ældre brugergrænseflade

Hvilket regnskabsprogram skal jeg vælge?

Som bruger skal man først finde ud af hvorvidt man ønsker et online regnskabsprogram eller et regnskabs-program som installeres.

Dette vil jeg lade afhænge af om man har brug for at ens online program skal være online. Udgangspunktet er at online regnskabsprogrammer er noget bedre end regnskabsprogrammer man installerer fordi der hele tiden udvikles på de online regnskabsprogrammer.

Ulempen ved online regnskabsprogrammer er derimod at de er noget dyrere. Det koster altid et beløb pr. måned. www.web-regnskab.dk er markedets billigste med 49 kr pr måned – men stadig kan det over en årrække blive dyrt. Man kan f.eks. købe www.smart-regnskab.dk til 499 kr en gang for alle.

Stod jeg og skulle vælge et regnskabsprogram ville jeg derfor se på om jeg har brug for en af disse ting:

  1. Backups bliver taget for mig
  2. Jeg vil gerne have mine regnskabs data til rådighed fra alle computere (også via f.eks. iphone mv)
  3. Jeg kan have en fordel af min revisor har mine regnskabsdata online
  4. Jeg vil gerne undgå at skulle installere programmet

Hvis der kan svares ja til en af de 4 ovenstående spørgsmål ville jeg købe et online regnskabsprogram og gerne et af de billige. Hvis jeg ikke har brug for ovenstående funktioner ville jeg vælge et regnskabsprogram som man blot installerer på sin computer og derfor spare penge hvert år.

Comment Form

Regnskab-Software

Vi er glade for at byde dig velkommen til denne side, der er dedikeret til Regnskabs Software / Regnskabsprogrammer. Der er gode ideer til hvad du skal overveje ved valg af Regnskabs-Software.

Photostream