MOMSPERIODEN ER OVER OS – KAN REGNSKABPROGRAMMER BETALE SIG

In: Ikke kategoriseret

13 aug 2011

Mange sidder nok i disse dage og knokler med at færdiggøre momsen – flere uden et regnskabsprogram. Flere stiller sig nok spørgsmålet om det kan betale sig at købe et regnskabsprogram.

Mit svar er klart – har du mere end 10-20 bilag pr periode så helt klart ja!

REGNSKABSPROGRAMMER GØR DET LETTERE

Det skyldes at et regnskabsprogram kan hjælpe dig mod skat.

Har du ikke din bogføring på plads så kan det være svært at overbevise skat om at du har overholdt bogføringsloven og dokumentere dine udgifter. Når man bruger et godt online regnskabsprogram som web-regnskab.dk til kun 49 kr pr måned eller f.eks. et installeret regnskabs-program som smart-regnskab.dk til 499 kr så sørger disse programmer for at ud overholder lovgivningen. Dermed kommer pengene til investering i dette hurtigt igen.

VORES ANBEFALING

Så min anbefaling til alle som ikke har et enten installeret regnskabsprogram eller online-regnskabsprogram er klart – sørg for at købe et regnskabsprogram hvis du synes at det bare er lidt uoverskueligt at opgøre momsen.

Comment Form

Regnskab-Software

Vi er glade for at byde dig velkommen til denne side, der er dedikeret til Regnskabs Software / Regnskabsprogrammer. Der er gode ideer til hvad du skal overveje ved valg af Regnskabs-Software.

Photostream